Hej, Staffan Stabro heter jag och det är jag som driver Stabro Foto. Jag har fotat i lite drygt 12 år. Människor och då framförallt barn är det jag helst fotograferar. Det är roligt med barn när man lyckas förmedla deras äkta känslor på bild. De brukar inte krångla till det så mycket utan det är alltid äkta, oavsett om de är glada eller lite tjurigare. Jag tar mig alltid tid att låta barnen få bli bekväma med situatuionen när de kommer till mig. Tar det en kvart, tjugo minuter längre så får det göra det. Med avslappnade barn får man avsevärt bättre bilder.

Jag fotar även bröllop när jag får den äran. Det är alltid speciellt att få förtroendet att föreviga någons bröllopsdag. Jag tycker det är viktigt att skapa en relation med brudparet och lära känna dem lite. På så vis blir jobbet på själva bröllopsdagen mycket mer avslappnat och det brukar innebära att bilderna blir mycket bättre.

En bra bild ska vara ett minne för livet. Genom att betrakta den ska man få tillbaka en form av känsla från just den stunden. Det kan vara allt från att man kommer ihåg hur pirrig man var några timmar innan vigseln, eller hur barnen såg ut för 20 år sedan.

Jag hoppas att jag får just ditt förtroende att skapa dessa minnen åt dig.