BRÖLLOP

Går du i bröllopstankar? Eller har ni redan bokat datum och kollar runt efter fotograf? Då får jag börja med att säga Grattis! Och tack för att du tar dig tid här hos mig. För mig är inte att vara bröllopsfotograf bara att finnas på plats och dokumentera dagen genom kameralinsen. Jag brinner verkligen för bröllop och att ge er den upplevelsen för livet som er bröllopsdag ska vara. Jag är ganska övertygad om att jag varit på fler bröllop och varit med bakom kulisserna, än de flesta brudparen jag fotar. Detta gör att jag har en erfarenhet som jag gärna delar med mig av. För mig är det självklart att vara ett bollplank som kan svara på frågor och vara med och tipsa om lite olika saker som jag snappat upp genom åren.

Det är även detta som jag brukar få höra efteråt som den största tacksamheten. Inte bara över bilderna, utan att jag fanns med där och kunde göra dagen så bra som möjligt för brudparet. Jag ser det som att det krävs inte bara en bra fotograf för att fota ett bröllop. Det krävs en social och omtänksam person som ser lite till helheten och kan få brudparet att slappna av och bara vara sig själva. Lyckas man med det så går det oftast väldigt mycket enklare att få bra kort också.

Något annat som alltid ingår är det oerhört viktiga Bröllopsmötet ett par månader innan vigseln, där vi går igenom era förväntningar och förhoppningar på dagen. Vi får ett ansikte på varandra och kan på ett avslappnat och lugnt sätt prata igenom hur ni vill ha det. De flesta känner sig inte alltid helt bekväma med att stå och posera framför kameran, och det är här mitt största jobb kommer in. Det är nämligen mitt jobb som fotograf att få er att känna er bekväma, avslappnade och i rätt stämning denna stora dag.

Återigen tack för att du tog dig tid. Kika gärna runt lite bland bilderna under Brölllop i menyn. Där finns både ett axplock av mina favoritbilder och bilder från hela bröllop jag fotat, så ni får en liten uppfattning av hur det kan se ut.

Och snälla, tveka inte att höra av er om ni har några funderingar. Oavsett vem ni väljer som fotograf, så se till att det känns rätt. Lita på magkänslan.